19 april 2015

Diversey preferred supplier De Vos Groep

De Vos Groep heeft Diversey Care gekozen als preferred supplier voor TASKI schrobzuigmachines. De Vos Bedrijfsdiensten heeft de wens een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendement te behalen. Hiervoor is de inzet van de juiste machine op de juiste plaats van groot belang.

Diversey Care kan met hulp van de intelligente TASKI-machinesimulator per locatie op maat de juiste machine adviseren en, indien van toepassing, onderbouwen door een machinecalculatie vanuit de TASKI-machinesimulator. Deze helpt de Vos Groep een afweging te maken tussen de investeringskosten en gebruikskosten.

Daarnaast heeft De Vos Groep gekozen voor de nieuwe stofzuiger TASKI vento 8S. Dit vanwege zijn unieke eenvoud en uitstraling. Zoals alle TASKI-machines staat ook deze stofzuiger voor een goede ergonomische werking. De nieuwe zuigmond vergroot de opname van stof, terwijl het makkelijk over het oppervlak glijdt, wat voor een hogere efficiëntie zorgt.

Op de foto de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met v.l.n.r.: Hayo Zaal (accountmanager Diversey Care), Paul Kraemer (directeur De Vos Groep), Joel de Rooij (salesmanager Diversey Care).

Over de Vos Groep
De Vos Groep is opgericht in 1968 en gevestigd in Houten. In meer dan 40 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke professionele aanbieder van facilitaire diensten. De Vos Groep Facilitair Dienstverleners profileert zich met gemotiveerd en professioneel met doordachte diensten op het gebied van core support, schoonmaakonderhoud, catering, it-services, front office services, gevelreiniging en –bescherming, en esd-control.

Over Sealed Air
Sealed Air Corporation bouwt aan een wereld die beter voelt, smaakt en werkt. In 2014 heeft het bedrijf een omzet gegenereerd van circa $7.8 miljard door onze klanten te helpen met het bereiken van hun MVO doelstellingen ten aanzien van hedendaags grootste sociale en milieutechnische uitdagingen. Onze portfolio van wereldwijd bekende merken, waaronder het Cryovac-voedselverpakkingsoplossingen, het Bubble Wrap-merk beschermende verpakking en Diversey reinigings- en hygiëneoplossingen, zorgt voor een veiligere voedselketen met minder afval, beschermt waardevolle goederen overal ter wereld, en verbetert de gezondheid door schonere omgevingen. Sealed Air heeft circa 24.000 medewerkers die klanten dienen in 175 landen.

Deel dit artikel

Ook interessant: