4 april 2015

Diversey Care en Forbo trainingsdag: “Juiste vloerherkenning van groot belang”

Ter voorbereiding op komend polymeerseizoen organiseerde Diversey Care op 12 maart in Krommenie een trainingsdag voor haar Official Dealers ASP, Carel Lurvink, Castor, Haagclean, Hijman, Neptunus, Schwartzmans en Weska. Dit jaar stond de dag in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van vloeren en af-fabriek afwerklagen. Diversey Care koos daarom om deze dag gezamenlijk te organiseren met Forbo Flooring Systems.

Voordat er een onderhoudsadvies uitgebracht kan worden, is de juiste vloerherkenning van groot belang. Helaas gaat veel kennis over de historie van een vloer verloren door de wisseling van de facilitair manager, het schoonmaakbedrijf of de partij die specialistisch vloeronderhoud uitvoert. Samen met de kwaliteit van de vloer en de wensen van de klant leidt dit tot de keuze van product en methode.

Ontwikkeling
Een uitvoerig besproken ontwikkeling is de slijtvaste afwerklaag, die bij de productie van een vloer al wordt aangebracht. Wat bij Forbo met Topfinish begon, is uitgegroeid tot de bekende Topshield 1 en Topshield 2. De mogelijkheden van het onderhoud van deze en andere vloerafwerkingen werden in een praktische demonstratie duidelijk gemaakt.

Na een interessante rondleiding door de fabriek van Forbo Flooring Systems werd het netwerk versterkt, zodat de aanwezige partijen elkaar kunnen blijven adviseren.

De aankomende schoolvakanties bieden de gelegenheid om intensiever vloeronderhoud uit te voeren. Jaarlijks organiseert Diversey Care een Vloerenactie om in deze periode in de keuze voor het juiste product en advies te ondersteunen. Sta(an) op kwaliteit is in deze periode zowel letterlijk als figuurlijk het streven!

Over Sealed Air
Sealed Air Corporation bouwt aan een wereld die beter voelt, smaakt en werkt. In 2014 heeft het bedrijf een omzet gegenereerd van circa $7.8 miljard door onze klanten te helpen met het bereiken van hun MVO-doelstellingen voor hedendaags grootste sociale en milieutechnische uitdagingen. Onze portfolio van wereldwijd bekende merken, waaronder het Cryovac-voedselverpakkingsoplossingen, het Bubble Wrap merk beschermende verpakking en Diversey reinigings- en hygiëneoplossingen, zorgt voor een veiligere voedselketen met minder afval, beschermt waardevolle goederen overal ter wereld, en verbetert de gezondheid door schonere omgevingen.

Sealed Air heeft circa 24.000 medewerkers die klanten dienen in 175 landen.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: