25 september 2015

Dirksen levert 10 Dynajet hogedruktrailers aan LOXAM Workx

In september is Dirksen uit Almelo gestart met het uitleveren van 10 stuks Dynajet 249TH-hogedruktrailers aan LOXAM Workx materieelverhuur. Beide bedrijven werken al jarenlang samen. De nieuwe machines worden verspreid geleverd door heel Nederland en zijn per direct beschikbaar voor verhuur via LOXAM Workx materieelverhuur.

Vanwege de hoogstaande kwaliteit en uitmuntende afwerking van de Dynajet 249TH heeft LOXAM Workx materieelverhuur gekozen om de samenwerking met Dirksen en Dynajet uit te breiden. De geboden service en ondersteuning waren daarbij van doorslaggevend belang.

Gevelreiniging en graffiti verwijderen
In overleg met LOXAM Workx materieelverhuur heeft Dirksen alle trailers in de juiste kleuren laten uitvoeren en bij aflevering direct voorzien van de juiste instructiestickers in de huisstijl van LOXAM Workx materieelverhuur. De hogedruktrailers zullen vooral ingezet worden voor gevelreiniging, graffiti verwijderen en algehele schoonmaakwerkzaamheden.

Alleen rijbewijs B nodig
Alle machines zijn voorzien van het nieuwe HELI-ventiel dat ervoor zorgt dat elke gebruiker probleemloos op hoogte kunt werken. Door het lage gewicht van de Dynajet 249TH is voor het rijden van deze hogedruktrailer in de meeste gevallen alleen rijbewijs B nodig.

Over Dynajet
Dynajet is een toonaangevende fabrikant van hogedruksystemen. Het bedrijf heeft zijn wortels in de Duitse Putzmeister-organisatie, maar is recent verzelfstandigd. De onderneming is gevestigd in Nürtingen (D), centraal in Duitslands technologie- en productiedriehoek München-Stuttgart-Neurenberg. Dynajet is lid van de VDMA (Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau e.V. – de Duitse organisatie van machinebouwers), maar als het aankomt op hogedruksystemen zet Dynajet de standaarden wereldwijd. Dirksen is officieel importeur van Dynajet.

Over Dirksen
Dirksen is een toonaangevende dienstverlenende groothandelsorganisatie met in haar assortiment een keur aan merken, middelen, materialen en machines voor de professionele schoonmaak en hygiënezorg. De kernactiviteit van Dirksen bestaat uit het verkopen van reinigingsmiddelen, reinigingsmaterialen, reinigingsmachines, persoonlijke hygiëne en bedrijfskleding en PBM’s . De doelgroepen omvatten de industrie, schoonmaakbedrijven, institutionele sector (onder meer zorgsector, scholen) en de overheid.

Deel dit artikel

Ook interessant: