Directie Studie Plan Nederland versterkt en klaar voor de toekomst

SStudie Plan Nederland 2tudieplan Nederland is sinds 2008 landelijke speler op de markt van opleidingen. Om het grote pakket aan opleidingen aan te kunnen bieden, wordt het team van Studie Plan Nederland per 1 februari  versterkt met de komst van Marcel Fredriks en Robin Ernest.

De werkwijze van Studie Plan Nederland is opleiden in de breedste zin van het woord met op maat gemaakte opleidingen, die voor iedereen toegankelijk en goed te volgen zijn. Sinds 2008 verzorgt Studie Plan Nederland opleidingen onder meer voor de facilitaire dienstverlening en heeft zij een landelijke dekking.

Introductie
Marcel van Leen van Studie Plan Nederland: “Marcel en Robin beschikken beiden over ruime kennis en ervaring en zijn al jarenlang actief met adviseringen en facilitaire vraagstukken. Bekende gezichten in de vertrouwde schoonmaakbranche, waardoor de versterking binnen het bestaande team van Studie Plan Nederland naadloos aansluit.
Fredriks en Ernest gaan als partners het huidige team van Studie Plan Nederland,  waaronder de opleidingsdeskundigen, versterken in de functies van respectievelijk operationeel directeur en commercieel directeur. “We zijn blij met deze ontwikkeling”, aldus Van Leen.

Vernieuwingen
“We zijn constant op zoek naar vernieuwingen in de opleidingswereld. Het afgelopen jaar spraken we met veel ministeries, gemeenten en SW-organisaties, die samen met schoonmaakpartners hun eigendienst-medewerkers willen opleiden. Dit zijn vraagstukken met een toekomstvisie, waarin eerder verworven competenties maar zeker ook doorgroeimogelijkheden planmatig dienen te worden ingevuld.”

Huidig directeur Frank van Dijk: “We zijn erg blij met de komst van Marcel en Robin. Door de vele aanvragen en verschuivingen van opleidingen in de branche merkten we een forse groei voor 2016. Aanvragen voor kaderopleidingen, veiligheid en de nieuwe Participatiewet heeft ons veel aanvragen opgeleverd. Dit vergt veel maatwerk en expertise van ons bestaande team. Vanaf nu kunnen we met recht zeggen dat we klaar zijn voor de toekomst.”

Divers
De opleidingen van Studie Plan Nederland worden gegeven door experts en docenten, die direct betrokken zijn bij het vakgebied. Hierdoor zijn de opdrachtgevers van Studie Plan Nederland verzekerd van de meest actuele informatie. Van Dijk: “We spelen voortdurend in op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de vakgebieden. Ons pakket met opleidingen is dan ook bijzonder divers.”

Meer informatie: www.studieplannederland.nl