29 september 2015

Directeur Rob Bongenaar verlaat OSB

Rob Bongenaar gaat een nieuwe uitdaging aan en vertrekt als directeur van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB). Hij stapt over naar Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Hij gaat daar op 1 december aan de slag als tweede directeur en wordt verantwoordelijk voor de interne organisatie en de vereniging. Bongenaar is ruim zes jaar directeur geweest bij OSB.
“De kans om een overstap te maken naar een andere en in dit geval grotere brancheorganisatie, komt maar zelden voorbij. Nu de nieuwe voorzitter van OSB is ingewerkt, durf ik OSB met een gerust hart te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan,” aldus Bongenaar.

Het nieuwe elan
Bongenaar introduceerde bij zijn aantreden in 2009 Het nieuwe elan om de leden trotser en zelfbewuster te maken. Hij was nauw betrokken bij de introductie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en het succesvolle OSB-Keurmerk. Bongenaar heeft de afgelopen maanden in samenspraak met het bestuur gewerkt aan de strategie 2015-2020, waarvoor in december groen licht aan de leden van OSB zal worden gevraagd.
“OSB gaat haar directeur missen. Rob Bongenaar kan met een uitstekend gevoel terugblikken op enerverende jaren, waarin de organisatie zich onder zijn leiding verder ontwikkelde tot een professionele en zelfbewuste brancheorganisatie. Inmiddels groeit de bekendheid van het OSB-Keurmerk en ook in het ledenaantal zit een stijgende lijn,” aldus voorzitter Piet Adema.
Het bestuur van OSB buigt zich de komende periode over een geschikte opvolger.

Deel dit artikel

Ook interessant: