22 december 2015

Diane van Dijk directeur hospitality & national accounts CSU

Binnen schoonmaakbedrijf CSU gaat Diane van Dijk per 1 januari 2016 de functie vervullen van directeur hospitality & national accounts. Zij voegt de aansturing van de afdeling National Accounts toe aan haar huidige verantwoordelijkheid als directeur hospitality.

Hospitality is voor CSU een strategische keuze. Sinds een jaar is Diane van Dijk als directeur Hospitality verantwoordelijk voor de operationele en commerciële ontwikkeling van hospitalityconcepten naar nieuwe en bestaande opdrachtgevers.

Logische vervolgstap
Door de groei van CSU en het toenemend belang van de National Accounts is directe aansturing op directieniveau van de betreffende afdeling gewenst. Diane van Dijk is als directeur hospitality al veelvuldig betrokken bij deze groep opdrachtgevers. De directie van CSU ziet de functieverbreding van Diane van Dijk dan ook als een logische vervolgstap. Onder haar leiding ondersteunt de afdeling national accounts de uitvoering, meerwaarde, rapportage en klanttevredenheid van deze klantengroep. De afdeling ondersteunt businessunit overstijgende opdrachtgevers met een landelijke servicedesk, managers national accounts en een dedicated backoffice en administratie.

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als Top Employer Nederland, won het de eerste Golden Service Innovatie Award, ontving het de Golden Service MVO Award 2015 en werd het bedrijf benoemd als FD Gazelle. CSU is initiatiefnemer van de Nationale Meewerkweek.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: