24 april 2015

Delight Yoga verruimt schoonmaakcontract met Blinck

Vorig jaar augustus startte schoonmaakbedrijf Blinck bij yogaschool Delight Yoga aan de Weteringschans in Amsterdam. Dit is echter maar één van de drie Delight Yoga-vestigingen. Op basis van de prettige samenwerking en de goede kwaliteit werk door de schoonmakers van Blinck in de afgelopen negen maanden heeft Delight Yoga besloten om ook de twee andere vestigingen door Blinck te laten schoonmaken. Op 1 mei start het schoonmaakteam van Blinck op de andere vestigingen aan De Clerqstraat en de Achterstraat in Amsterdam.

Delight Yoga is een yogaschool in het hart van Amsterdam, waar men zelf de balans tussen inspanning en ontspanning bepaalt. Het motto van deze yogaschool is dan ook: Echte yoga. Voor iedereen. Op elk niveau.

Anton Vinck van Blinck Schoon: “Op deze manier laten we zien dat partnership en kwaliteit zich uitbetaald en dat dit niet op een betere manier bewezen kan worden dan door het vertrouwen van de klant en de uitbreiding van het contract. We danken Delight Yoga hier hartelijk voor en gaan uit van een voortzetting van de prettige samenwerking.”

Deel dit artikel

Ook interessant: