De Kroon wint aanbesteding Hypsos

De Kroon - HypsosDe Kroon facilitaire diensten heeft een multiservices-overeenkomst gesloten met Hypsos. Verschillende bedrijven van De Kroon bieden catering-, schoonmaak-, glasbewassing en speciale reinigingsdiensten aan.

Het aanbestedingstraject was lang, mede doordat Hypsos een langdurige samenwerking beoogt. Op basis van de prijs-kwaliteit in het voorstel heeft De Kroon facilitaire diensten de opdracht gegund gekregen.​

In dit project werken Marcel Mackaay, projectmanager, en Arno Hoonakkers (production director van Hypsos, en Manon van Esseveld, directeur De Kroon Catering, en Remco Drijver, commercieel manager van De Kroon facilitaire diensten, intensief samen.

Over Hypsos
Hypsos is een internationale productie onderneming waar 150+ professionals werken vanuit kantoren in 5 verschillende landen aan creatieve concepten voor live communicatie.

Over De Kroon
De Kroon facilitaire diensten heeft haar roots in Utrecht. Het begon met een schoonmaakbedrijf, maar ondertussen is De Kroon uitgegroeid tot een facilitair dienstverlener​. Naast schoonmaak is De Kroon specialist in beveiliging, receptiediensten, catering, groenonderhoud en plaatsing en onderhoud van binnen- en buitenzonwering.

Op de foto v.l.n.r.: Manon van Esseveld, Marcel Mackaay, Arno Hoonakkers en Remco Drijv