8 januari 2016

CWS met nieuwe releases en nieuwe stand op vakbeurs Facilitair

Van 13 tot en met 15 januari staat CWS weer op de vakbeurs Facilitair, het vakevenement op het gebied van facilitair management in Nederland. “Op de fraaie nieuwe stand van 130 m2 wordt het vorig jaar ingezet thema Let’s shake clean hands gecontinueerd, omdat het thema nog steeds perfect bij ons past. Schone handen= handhygiëne .Handen schudden= elkaar ontmoeten. Handen schudden= eerlijk zaken doen.”

CWS presenteert een aantal nieuwe producten en concepten. Dit is onder meer een preview van de nieuwe generatie Cleanseat, de zelfreinigende toiletbril; onder de naam Paradise Cleanseat PRO. Ook nieuw: GROHE Blue – een samenwerking tussen CWS en GROHE. Het betreft een aantal kranen met een technologie die het verschil laten ervaren.

Naast deze noviteiten en laatste productontwikkelingen is de beursstand uiteraard ingericht met de bekende CWS producten en concepten, zoals schoonloopmatten, Washroom Media (een concept waarin de sanitaire- en mediawereld op interessante wijze bij elkaar worden gebracht), nieuwe artikelen in de RVS Paradise Line en het Ecoilet concept. “Met dit alles verliezen we uiteraard onze grote pijlers uit de missie niet uit het oog; innovatie, duurzaamheid en hygiëne!”

U vindt CWS in hal 1, standnummer 1B.074. Let’s shake clean hands en laat u verrassen!

Deel dit artikel

Ook interessant: