2 december 2015

CSU wederom uitgeroepen tot Best Managed Company 2015

Schoonmaakbedrijf CSU mag zich ook in 2015 rekenen tot een van de best geleide Nederlandse bedrijven in het midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. De lijst bestaat dit jaar uit bedrijven, die zich allemaal op innovatieve wijze aanpassen aan een snel veranderende omgeving. CSU staat voor het tweede jaar op rij in de lijst.

CSU heeft een duidelijke strategie, waarover het helder communiceert met zijn stakeholders. Ondanks de relatief uitdagende marktomstandigheden is een omzetgroei gerealiseerd, met daarbij sterke aandacht voor innovaties en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld in de digitalisering van werk- en klantprocessen.

Deloitte organiseert het landelijke Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. CSU werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

Op de foto een trotse Marco Gramser, drecteur P&O van CSU

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’, won het de eerste Golden Service Innovatie Award, ontving het de Golden Service MVO Award 2015 en werd het bedrijf benoemd als FD Gazelle. CSU is initiatiefnemer van de Nationale Meewerkweek.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: