CSU sponsort Qmusic spel en start Scherp op Schoon Quiz

Schoonmaakjournaal - CSU - sponsoring Q MusicOp 29 augustus start op radiozender Qmusic de tiende editie van Het Geluid. Schoonmaakbedrijf CSU sponsort voor het tweede achtereenvolgende jaar dit spannende radiospel, waarin een scherp gehoor een mooi geldbedrag kan opleveren. Net als vorig jaar organiseert CSU gelijktijdig zijn eigen actie. Dit jaar met de Scherp op Schoon Quiz. De hoofdprijs daarvan is een jaar lang gratis schoonmaak bij de winnaar thuis.

CSU is Scherp op Schoon. Om deze mentaliteit nog meer onder de aandacht te brengen, start CSU vanaf 29 augustus de Scherp op Schoon Quiz. Via een speciale actiepagina www.csu.nl/hetgeluid kunnen deelnemers tot en met 23 oktober wekelijks vier vragen beantwoorden. Deze vragen bestaan uit geluidsfragmenten, zoekplaatjes en meerkeuzevragen over schoonmaak en CSU.

Gratis schoonmaak
Deelnemers maken kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis schoonmaak bij de winnaar thuis, eventueel te delen met maximaal drie familieleden of vrienden. De hoofdprijs gaat naar de deelnemer die de meeste vragen goed heeft beantwoord. Daarnaast zijn er acht weken lang iedere week mooie weekprijzen waaronder een tablet, een 8-persoons high tea, een hotelovernachting voor twee personen en een Numatic Henry Eco stofzuiger.

Het Geluid van 2016
Het Geluid is een van de meest succesvolle en langstlopende acties op de Nederlandse radio. Luisteraars van Qmusic krijgen vanaf maandag 29 augustus elke werkdag, ieder uur tussen 7.00 en 19.00 uur, een geluid te horen. Wie de herkomst ervan raadt, wint het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Vorig jaar werd het spel twee keer gespeeld en incasseerden de winnaars respectievelijk € 46.800 en € 51.500. Vorig jaar sponsorde CSU dit spannende radiospel voor het eerst en startte daarnaast een zoektocht naar dé schoonmaaksong aller tijden. “I want to break free” van Queen, kwam als absolute winnaar uit de bus.

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert.

Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU is door Great Place to Work acht jaar op rij bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.