12 februari 2016

CSU opnieuw Top Employer Nederland

CSU is voor het derde jaar op rij uitgeroepen en gecertificeerd als Top Employer Nederland. Het Top Employers Institute reikt jaarlijks na gedegen onderzoek certificaten uit aan werkgevers die goede arbeidsomstandigheden creëren voor hun werknemers. Volgens de organisatie is CSU een toonaangevend bedrijf, dat erin slaagt op unieke wijze goed werkgeverschap in de praktijk te brengen.

Het jaarlijkse onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers, die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

P&O-directeur Marco Gramser: “CSU investeert al jaren in goed werkgeverschap. We streven naar optimale werkomstandigheden, waarin onze medewerkers zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. Unieke elementen als budgetcoaching, waarvoor CSU eind vorig jaar de MVO-award won, lifestyle-advisering, hulp bij psychische klachten en de brede inzet van SROI en bedrijfsfitness zijn onderdeel van dat personeelsbeleid. We zijn trots op de erkenning van onze visie en aanpak. De hernieuwde certificering laat een stijgende lijn zien in ons personeelsbeleid. Het is een stimulans ons hier op te blijven richten.”

Goed werkgeverschap
CSU is een van de selecte organisaties die een officiële erkenning kreeg voor zijn uitstekende personeelsbeleid. Op de deelgebieden Duurzame inzetbaarheid, Diversiteit en MVO behoort CSU zelfs tot de top-5 bedrijven. Samantha Crous, regional director Africa& Benelux voor het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat CSU een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden tot goed doordachte opleidingsprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.’

Op de foto: Samantha Crous, regional director South Africa and Benelux van Top Employers Institute overhandigt de award aan Marco Gramser, directeur P&O van CSU

Deel dit artikel

Ook interessant: