20 januari 2016

CSU nieuwe evenement gebonden schoonmaakpartner RAI

Na een zorgvuldige tenderprocedure ‘evenementgebonden schoonmaakonderhoud en afvalmanagement’ heeft RAI Amsterdam besloten haar dienstverlening per 18 april voor de komende jaren onder te brengen bij schoonmaakbedrijf CSU en afvalverwerkingsbedrijf Icova.

Het borgen van hoge kwaliteit schoonmaakdienstverlening stond voorop bij de keuze voor een nieuwe schoonmaakpartner. CSU en RAI Amsterdam gaan een samenwerkingsverband aan, waarbij CSU in samenwerking met afvalinzamelingsbedrijf Icova het evenementgebonden schoonmaakonderhoud en afvalmanagement voor zijn rekening neemt. CSU is een landelijk gerenommeerd schoonmaakbedrijf in de beurs- en congresindustrie. Afvalinzamelingspartner Icova werkt al ruim veertig jaar voor RAI Amsterdam en verzorgt sinds 2012 het totale afvalmanagement bij de RAI.

RAI Amsterdam is een professionele en betrouwbare organisatie, die zorgvuldig haar (commerciële) afwegingen maakt. De RAI heeft vertrouwen in de combinatie van deze partijen die naast de kwaliteitsborging, ook MVO hoog in het vaandel hebben staan.

Over RAI Amsterdam
Creating a great environment to meet: met dit credo wil RAI Amsterdam zich de komende jaren verder ontwikkelen tot een van de zichtbare koplopers in van duurzaamheid in de Europese beurs- en congresindustrie. Voor meer informatie: www.rai.nl/mvo.

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2014. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’ en won het de eerste Golden Service Innovatie Award. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015. Meer informatie op www.csu.nl.

Deel dit artikel

Ook interessant: