29 juni 2015

CSU neemt Bram Broerse Schoonmaakdienstverlening over

Het Udense schoonmaakbedrijf CSU heeft per 29 juni de schoonmaakactiviteiten van Bram Broerse Schoonmakers-Dienstverleners uit Zaandam overgenomen. Alle 45 medewerkers en directeur Broerse zelf treden in dienst bij CSU. CSU integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur. De overname sluit goed aan bij CSU’s ambitie om zijn marktpositie als landelijke schoonmaakspecialist te versterken.

CSU’s directievoorzitter John van Hoof is blij met de overname: “Broerse staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf waar klanten op kunnen rekenen. Het is met name actief in de regio Groot-Amsterdam. Deze acquisitie past gezien de activiteiten en het werkgebied goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist. Deze uitbreiding kunnen we met voldoende aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.”

Sinds de start in 1956 groeide het bedrijf uit tot een brede aanbieder van schoonmaak. Eigenaar Bram Broerse kan en wil de zorg voor zijn onderneming niet langer combineren met de wens om meer tijd bij zijn gezin door te brengen. Met de overname door CSU is de voortgang en continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd. Klanten en medewerkers kunnen profiteren van de professionele organisatie en kennis van CSU.

Op de foto v.l.n.r.: Peter-Paul Daey Ouwens (businessunit directeur CSU), Bram Broerse, Rob Fortuin (financieel directeur CSU) en John van Hoof (directievoorzitter CSU)

Deel dit artikel

Ook interessant: