CSU met toonaangevende innovaties op Facility for Future en vakbeurs Facilitair

csu-leviy-ipad-in-praktijkSchoonmaakbedrijf CSU start 2017 scherp met toonaangevende innovaties op de vakevents Facility for Future (van 18 tot en met 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch) en vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer (van 25 tot en met 27 januari in de Jaarbeurs Utrecht). CSU presenteert er de nieuwste hospitality-tools en de praktische toepassing van de BeSense sensortechnologie. In CSU’s Virtual Reality (VR) Corner beleven bezoekers realtime zelf de mogelijkheden van VR voor facilitaire klantbeleving en opleidingen.

Technologische vernieuwing en hospitality spelen in de visie van CSU een sleutelrol in het optimaliseren van klantgerichte facilitaire dienstverlening. Op beide events ervaren bezoekers hoe CSU innovaties als sensoring, virtual reality en hospitality in de praktijk toepast en met de mens in de hoofdrol zo facilitaire dienstverlening verder ontwikkelt.

19 januari: lancering BeSense
Met BeSense zet CSU samen met Heijmans concrete stappen in het toepassen van sensortechnologie in gebouwen. BeSense optimaliseert gebouwbeheer en facilitair management. Op Facility for Future in de Brabanthallen presenteren CSU en Heijmans het vernieuwende sensorenconcept. Keynotespeaker Jim Stolze (TEDxAmsterdam) verzorgt op donderdag 19 januari de introductie en officiële lancering van BeSense. Op de CSU stand is live te zien hoe sensortechnologie de bezetting en benutting van werkplekken en comfortwaardes als licht, temperatuur en CO2 inzichtelijk maakt.

Virtual Reality Corner
CSU laat zijn dienstverlening op realistische wijze ervaren met behulp van Virtual Reality. VR biedt volgens CSU mogelijkheden voor het beleven en verbeteren van facilitaire klantbeleving en opleidingen. Bezoekers van de stand ervaren in CSU’s Virtual Reality Corner dat nu al in de praktijk door een virtueel kijkje door de ogen van de eindgebruiker.

Hospitality-innovaties
CSU loopt voorop in de facilitaire hospitality-aanpak en presenteert vernieuwende hospitality-tools, die helpen de facilitaire beleving te verhogen. Een voorbeeld is het door CSU ontwikkelde Hospitalityspel. Dat leert facilitair opdrachtgevers spelenderwijs wat hun behoeften en wensen op hospitality-gebied zijn.

26 januari Qmusic the Party
CSU sponsort vanaf 26 december opnieuw het spannende radiospel Het Geluid van Qmusic. Daarin levert een scherp gehoor een mooie geldprijs op. Recent is CSU uitgeroepen tot het meest aanbevolen schoonmaakbedrijf van Nederland in de MT100. Dit op basis van onderzoek door Management Team en de Erasmus Universiteit naar de beste dienstverleners van Nederland. Samen met de DJ’s van Qmusic the Party viert CSU dit op de vakbeurs Facilitair op donderdag 26 januari vanaf 15.00 uur met een feestelijke borrel. Bezoekers zijn echter alle dagen van harte welkom op de CSU stand op:

* Facility for Future, 18, 19 en 20 januari, Brabanthallen Den Bosch, CSU stand A4.
* Vakbeurs Facilitair, 25, 26 en 27 januari, Jaarbeurs Utrecht CSU stand C7.

Over CSU
CSU is landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is onder andere gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015. Het bedrijf ontving in 2015 het predikaat Best Managed Company en won de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als Top Employer Nederland. Eind 2016 ontving het bedrijf het Keurmerk Sociale Onderneming en is CSU uitgeroepen tot het meest aanbevolen schoonmaakbedrijf van Nederland in de MT100. Dit op basis van onderzoek door Management Team en de Erasmus Universiteit naar de beste dienstverleners van Nederland.

 

×