5 november 2015

CSU medewerkers zorgen voor schone nieuwbouw Villa Pardoes

Medewerkers van CSU hebben kosteloos de opleveringschoonmaak van de nieuwbouw van Villa Pardoes in Kaatsheuvel verzorgd. Het vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen en hun ouders naast de Efteling is uitgebreid met vier themahuisjes. 

Door de grote vraag naar een week vakantie in Villa Pardoes is er een structurele wachtlijst ontstaan van een half jaar. Reden genoeg om  de capaciteit met 50% uit te breiden: van 8 naar 12 huisjes. Met het oog op de goede relatie besloten de CSU-medewerkers de schoonmaak zonder kosten uit te voeren. In twee weken tijd zijn ’themahuisjes  en speelruimten compleet gereinigd. Een enthousiaste directeur Peter Persoon van Villa Pardoes nam de ‘schoonmaakcheque’ symbolisch in ontvangst tijdens een bouwborrel.

CSU maakt sinds 2009 tot volle tevredenheid van Villa Pardoes de Villa en haar 12 themahuisjes schoon. Daarvoor hanteert CSU een aangepast tarief. Ook op andere manieren ondersteunt het bedrijf Villa Pardoes. Zo nemen CSU-medewerkers deel aan de marathon van Eindhoven en halen zo via sponsoring geld op voor Villa Pardoes.

Op de foto CSU-projectmanager Yvonne Stevens en operationeel manager van CSU, Stijn Feiter. Zij overhandigen symbolisch een cheque aan Villa Pardoes-directeur Peter Persoon. 

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2014. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’.  CSU won in 2015 de eerste Golden Service Innovatie Award. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

Deel dit artikel

Ook interessant: