2 december 2015

Crohill feliciteert GWS dé schoonmaker met het schoonste toilet

Het Nationaal Toiletonderzoek heeft dit jaar de toiletvoorziening van de hypermoderne parkeergarage St.-Jan in Den Bosch verkozen tot het schoonste toilet van Nederland. GWS dé schoonmaker onderhoudt de parkeergarage met Smart Cleaning. Crohill feliciteert GWS dé schoonmaker met deze erkenning.

Henk van GWS dé Schoonmaker maakt dagelijks de toiletten schoon en is trots op de prijs. In juni slaagde Henk voor zijn schoonmaakopleiding. Ook Henk, gefeliciteerd!

De toiletvoorziening van de hypermoderne parkeergarage St.-Jan in Den Bosch mag zich een jaar lang het schoonste toilet van Nederland noemen. De 14 meter diep liggende parkeergarage biedt ruimte aan 1040 voertuigen. In een reactie naar Vendor, die het onderzoek verrichtte, zegt Rick van Bommel, regievoerder parkeervoorzieningen in Den Bosch: “Een schoon toilet draagt ook bij aan een positieve beleving van onze dienstverlening door onze klanten. Al met al maakt het dat de mensen uit Den Bosch en omgeving hier graag parkeren. En daar is het ons om te doen.”

Over het onderzoek
In september werd het Nationaal Toiletonderzoek uitgevoerd. Toilethygiënedienstverlener Vendor verrichtte het onderzoek met vakblad Service Management; zij onderzochten in heel Nederland 150 toiletruimtes. De ruimtes zijn getest op bacteriën op de deurklink, wc-bril, kraan en spoelknop. Ook de beleving was voor de onderzoekers een belangrijk wegingspunt.

Gerelateerd artikel: Crohill Smart Cleaning Solution: meer resultaat en werkplezier

Deel dit artikel

Ook interessant: