4 januari 2016

Connexxion en ICS starten facilitaire samenwerking

Voor de regio Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee hebben Connexxion en ICS onlangs een overeenkomst afgesloten voor het rijklaar maken en schoonmaken van voertuigen, schoonmaken van huisvesting, sanitaire voorzieningen, ongediertebestrijding, groenonderhoud, gladheidsbestrijding en huismeestertaken. Het contract is op 13 december 2015 gestart.

De keuze van Connexxion om deze overeenkomst te sluiten, werd mede bepaald door de innovatieve en ondernemende aanpak van ICS. “Samen met Connexxion gaan we ons online portal inrichten en inzetten. Met deze software worden onder andere voertuigen digitaal aan- en afgemeld waardoor het werk overzichtelijker, efficiënter en de reis kwalitatief beter wordt”, legt Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS, uit.

Over Connexxion
Mobiliteit verbindt reizigers met de wereld om hen heen en is onmisbaar om onafhankelijk en zelfredzaam te zijn. Daarom werken wij continue aan slimme, duurzame vormen van vervoer. Zo persoonlijk mogelijk. Connexxion verzorgt dagelijks met zo’n 9800 medewerkers en 1900 voertuigen, het openbaar vervoer in 13 concessies. Naast het openbaar vervoer verzorgt Connexxion ook door Nederland  taxivervoer en is zij onderdeel van Transdev, wereldwijde speler op het gebied van mobiliteit en zorg.

Deel dit artikel

Ook interessant: