14 juli 2015

Compass verlengt vijf certificaten voor kwaliteit, veiligheid en milieu

Compass Group Nederland is erin geslaagd vijf certificaten te verlengen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Het gaat om ISO 9001 (inclusief CERCAT) , ISO 14001, OHSAS 18001, het OSB Keurmerk en ISO 4400-1: NEN 4400-1. De audits zijn uitgevoerd door Sensz, bureau Cicero en DEKRA. 

Compass heeft tijdens de audits aangetoond te voldoen aan de strenge eisen voor kwaliteit (ISO 9001 en OSB), milieu (ISO 14001), veiligheid (OHSAS 18001), betrouwbaarheid (OSB Keurmerk) en de nationale norm ISO 4400-1: NEN 4400-1, die eisen stelt aan onder meer de afdracht van sociale premies en medewerkers die gerechtigd zijn in Nederland te werken.

Jan Jacob van Donselaar, CEO van Compass Group: “Compass staat voor kwaliteit, daar werken we dag in dag uit aan. Ondanks dat blijft een hercertificering altijd een spannend moment. Compass heeft de audits heel soepel doorlopen. We zijn natuurlijk heel blij dat we de vijf certificaten alle hebben kunnen verlengen. Slimme integratie van alle normen leidt tot een kwaliteitssysteem dat op vele fronten inzichten en handvatten biedt.”

Over Compass Group Nederland
Compass Group Nederland is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. In ruim 50 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt de organisatie originele en innovatieve concepten. Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap.

In Nederland verlenen ruim 5200 medewerkers deze food en support services aan bijna 1100 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids)instellingen. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest (food) en Eurest Services (support facilitair management).

Deel dit artikel

Ook interessant: