11 februari 2016

CleanJack wint ING-prijs voor internationaal ondernemen

CleanJack, specialist in buitendienstautomatisering, heeft een waardecheque van ING Bank ontvangen ter stimulering van CleanJack als mkb-bedrijf met internationale allure. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gaat CleanJack helpen bij het vinden van internationale partners.

Samen de wereld veroveren. Dat is de slogan van ING bank om mkb-bedrijven te stimuleren internationaal te ondernemen. Dat CleanJack internationaal aan de weg timmert, is voor ING Bank niet onopgemerkt gebleven. De innovatieve automatiseerder wordt met het winnen van de zakenpartnerscan door ING aangemoedigd om de internationale groei verder voort te zetten.

“We hebben op dit moment klanten in zeven landen. We zoeken actief naar lokale partners om onze positie in deze landen verder uit te breiden. Het is fantastisch dat de grootste bank van Nederland en RVO ons hierbij actief gaan ondersteunen”, reageert Niels van den Berg van CleanJack.

Yvonne Burgwal-Hulshorst, directeur ING Bank Delf,t en Hanno van den Plas, relatiemanager ING Bank, kwamen de cheque voor de RVO zakenpartnerscan persoonlijk op het kantoor van CleanJack in Den Haag overhandigen.
Op de foto v.l.n.r. Niels van den Berg – CEO CleanJack, Hanno van der Plas – relatiemanager ING, Yvonne Burgwal Hulshorst – directeur ING Bank Delft

Deel dit artikel

Ook interessant: