Carel Lurvink verdubbelt bedrijfsoppervlak

Schoonmaakjournaal - Carel Lurvink - panden EnschedeMet de recente aankoop van het pand aan de IJzersteden 11 heeft Carel Lurvink haar bedrijfsoppervlak vergroot van 6400 m² naar 12.400 m². Het Enschedese familiebedrijf, met vestigingen in Enschede en Hilversum, is de afgelopen jaren uit haar jasje gegroeid.

Met het nieuwe pand aan de IJzersteden wordt het bedrijfsoppervlak van Carel Lurvink verdubbeld. Deze uitbreiding is, door een toename van het aantal klanten, zeer noodzakelijk. Met de groei van het bedrijf neemt ook de werkgelegenheid toe. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 50 werknemers, waarvoor extra werkplekken moeten worden gecreëerd.

Optimalisatie logistieke traject
Door de uitbreiding zal het assortiment van Carel Lurvink worden verbreed. Daarnaast zal het logistieke proces verder worden geoptimaliseerd, waardoor orders nog sneller en efficiënter worden uitgeleverd. Op die manier kan het bedrijf haar klanten nog beter van dienst zijn.

Start nieuwbouw 2017
Naast het bestaande pand aan de Marssteden en het inmiddels aangekochte pand aan de IJzersteden, zal er ook een gedeelte worden nieuwgebouwd. Deze nieuwbouw zal het huidige pand met het nieuw aangekochte pand aan elkaar verbinden. Medio 2017 zullen alle werkzaamheden voor de uitbreiding zijn afgerond. Carel Lurvink is na deze uitbreiding klaar voor de toekomst.

Hofleverancier
Carel Lurvink begon in 1893 als borstelfabriek aan de Boddenkampstraat in Enschede. In haar meer dan 123-jarig bestaan heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot leverancier van een compleet assortiment producten voor een schone en veilige werkomgeving. Het levert haar producten aan de gezondheidszorg, industrie en bouw, voeding en farmacie, overheid, schoonmaaksector en aan de recreatieve sector