5 januari 2016

Carel Lurvink neemt Cleanology over

Met ingang van 31 december 2015 heeft Carel Lurvink de activiteiten van Cleanology overgenomen. Met deze overname biedt Carel Lurvink de klanten van Cleanology een optimaal pakket van producten, die de werkomgeving schoon en veilig maken. Daarnaast profiteren de klanten van Carel Lurvink van de kennis die de overname van Cleanology met zich meebrengt.  

In 2007 richtte Rimmert van der Veen Cleanology op. Na lange tijd voor diverse ondernemingen in reiniging en desinfectie te hebben gewerkt, besloot Van der Veen Cleanology op te richten. Hij wilde de professionele markt voorzien van hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen. Zijn doel: het vereenvoudigen en optimaliseren van hygiëne. Met Praktisan – het product dat reinigt en desinfecteert – zette Cleanology een sterk product in de markt. Een product dat vooraanstaande bedrijven in de voedingsindustrie toepassen.

Carel Lurvink, de in 1893 opgerichte groothandel, is geen onbekende van Cleanology. Het bedrijf, met vestigingen in Enschede en Hilversum, heeft jarenlang na volle tevredenheid de opslag en het transport verzorgd voor Cleanology. Met deze overname draagt Cleanology haar klanten over aan een sterke en servicegerichte partner met een zeer breed pakket producten voor een schone en veilige werkomgeving.

Deel dit artikel

Ook interessant: