Cao-discussie met CNV, FNV, OSB en SieV op Schoonmaak Vakdagen

Op de Schoonmaak Vakdagen – op dinsdag 25 en woensdag 26 september in de Expo in Houten – vindt de ‘aftrap’ van de onderhandelingen voor de nieuwe cao schoonmaak plaats. Op woensdag 26 september 2018 vanaf 15.30 uur geven Jet Linssen (campagneleider FNV Schoonmaak), Jan Kampherbeek (bestuurder CNV Vakmensen), Piet Adema (OSB-voorzitter) en Maurice Rutgrink (SIEV-voorzitter) tekst en geven over de visies en wensen van hun leden. Henk Cornelisse, eigenaar van facilitair adviesbureau Facility Specialists, is forumleider.

Zullen de onderhandelingen voor de nieuwe cao schoonmaak hand in hand gevoerd gaan worden of in de arena uitgevochten? Tortelduiven of kemphanen? Ervaar het op de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten! Via dit mailadres kunt u uw vraag voor de cao-discussie reeds stellen.

Gratis tickets
De Schoonmaak Vakdagen zijn het enige landelijke evenement voor de Nederlandse schoonmaakprofessional en vindt plaats op 25 en 26 september 2018 in Expo Houten. Tickets voor het vakevenement en de cao-discussie zijn gratis te registreren via deze link naar de website van de Schoonmaak Vakdagen.