9 juni 2015

BRILLANT: nieuw spoelmiddelengamma van Tana PROFESSIONAL

Werner & Mertz Professional komt op de markt met het BRILLANT gamma: drie geconcentreerde spoelmiddelen voor professionele afwasmachines. BRILLANT soft werkt voor zacht en osmose water, BRILLANT uni voor zacht tot middelhard water en BRILLANT ultra is geschikt voor afwasmachines met middelhard tot hard water. Daarnaast lanceert het ook BRILLANT bar, een spoelmiddel voor semi-professionele en huishoudelijke vaatwassers.

 

Zowel BRILLANT bar, BRILLANT soft, BRILLANT uni als BRILLANT ultra hebben dezelfde producteigenschappen. Alle vier zorgen ze voor een glanzende vaat en zijn ze rijk aan oppervlakteactieve stoffen. Ze bevorderen het drogen van de vaat door water beter te doen aflopen.  BRILLANT neutraliseert de alkaliniteit van het waswater met zijn zuursysteem. Bovendien zijn de producten voordelig in gebruik dankzij een sterk geconcentreerde formule die lage doseringen mogelijk maakt. De BRILLANT producten werken uiterst doeltreffend in zacht of verzacht water. De keuze van het product is afhankelijk van de hardheid van het water.

De bijzondere combinatie van oppervlakteactieve stoffen zorgt voor een uitstekende afloop van het water, waardoor automatisch een schitterend glans -en droog effect wordt verkregen. De alcohol in het product versnelt het droogproces, zodat afgewassen vaatwerk sneller kan worden gebruikt. Ook de vorming van kalkaanslag wordt aanzienlijk verminderd.

De BRILLANT producten zijn geschikt voor alle soorten vaatwasmachines in de voedingsector, waaronder ook grote machines met een transportband en één-tanks vaatwasmachines. Optimale efficiëntie wordt bereikt bij een spoeltemperatuur van ongeveer 85-90°C. BRILLANT soft, uni en ultra zijn conform met de geldende reglementaire voorschriften inzake milieubescherming en de biologische afbreekbaarheid van de wasstoffen. De producten zijn te verkrijgen in bussen van 5 liter. BRILLANT bar is in het bijzonder geschikt voor huishoudelijke en semi-professionele vaatwassers. Dit product is verkrijgbaar in flessen van 1 liter.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: