13 januari 2016

Breijer Bouw en Facility Solutions gebundeld in Facilicom Solutions

Op 13 januari presenteert Facilicom Services Group, tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016, het nieuwe Facilicom Solutions. Facilicom Solutions is de som van twee bestaande Facilicom bedrijven, namelijk Breijer Bouw en Installatie en Facilicom Facility Solutions. Door de bundeling van krachten kunnen we de klant nog beter van dienst zijn. 

“Dat is niet nieuw. Dat deed Facilicom Facility Solutions al met zijn integrale facilitaire concepten en oplossingen. En Breijer Bouw en Installatie met hard services. Steeds vaker werkten we samen om soft en hard services niet alleen te combineren, maar ook vergaand te integreren. Bijvoorbeeld bij diverse PPS-projecten en een scala aan opdrachtgevers in de domeinen wonen, werken, leren en zorgen. Allemaal uiterst succesvolle projecten en contracten die bewijzen dat integraliteit in alle lagen van de facilitaire organisatie de toekomst is”, vertelt Pieter Jan van Hooijdonk, algemeen directeur Facilicom Solutions.

Exellerende organisaties helpen
“Organisaties willen excelleren. Dat lukt alleen als medewerkers het beste van zichzelf geven. Wij geloven dat we elke Nederlandse organisatie daarbij kunnen helpen. En wel met een excellente facilitaire ondersteuning. Want facilitaire diensten dragen in belangrijke mate bij aan het welbevinden van mensen en daarmee aan hun presteren. Dat is ook vastgelegd in de missie van Facilicom Solutions: we willen de meest gewaardeerde werk- en leefomgevingen creëren, blijvend en voor iedereen”, vervolgt Rogier Verbeek, directeur klant en markt van Facilicom Solutions.

Efficiënter, wendbaarder en effectiever
Facilicom Solutions zorgt ervoor dat op elk niveau de kennis van soft services, hard services en integraal samenkomt. In de uitvoering worden zoveel mogelijk eigen mensen ingezet. Daarmee krijgt de klant één team, met één taak, en één klantspecifieke organisatie. Dat maakt Facilicom Solutions efficiënter, wendbaarder en effectiever. Daarmee stijgt de kwaliteit en beleving.

Op de Vakbeurs Facilitair 2016 wordt de nieuwe organisatie aan het publiek toegelicht op beursstand 3J.030. Verder vindt u op de nieuwe site www.facilicomsolutions.nl meer informatie over de nieuwe organisatie.

Deel dit artikel

Ook interessant: