Branchevereniging SieV op Schoonmaak Vakdagen: “De gelegenheid om contacten te versterken”

“Een dergelijke beurs op nationaal niveau is een goede gelegenheid om contacten te leggen en te versterken, en informatie uit te wisselen op landelijk niveau.” Ook brancheverenging SieV – Schoonmaken is een Vak – is met een eigen stand aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen op dinsdag 25 en woensdag 26 september in de Expo in Houten.

“SieV is een belangbehartiger voor het mkb en is enthousiast over de mogelijkheden die deze beurs onze leden, maar ook de niet gebonden leden kan bieden. Dus nodigen wij iedereen – leden en niet-leden – van harte uit om op 25 of 26 september de Schoonmaak Vakdagen te bezoeken.

De vereniging Schoonmaken is een Vak! – kortweg SieV – is op 21 maart 2012 opgericht. Met als doel de belangen zo goed mogelijk te behartigen van mkb-schoonmaakbedrijven. Per juni 2018 heeft SieV 205 leden en vertegenwoordigt daarmee circa 12.000 schoonmaakmedewerkers. De leden van SieV bestaan uit een mix van (grote, middelgrote en kleine) mkb-bedrijven en zzp’ers.

SieV zet zich onder andere in voor betere cao, en het bevorderen van de samenwerking en kennisdeling tussen haar leden. Daarnaast streeft SieV naar verantwoorde normen die gehanteerd worden bij haar leden, via het eigen SieV-Keurmerk. SieV werkt op operationeel en bestuurlijk niveau samen met andere mkb-brancheverenigingen, binnen en buiten de schoonmaakbranche.