13 mei 2015

Boudewijn Heusinkveld versterkt D&B The Facility Group

Boudewijn  Heusinkveld – voormalig directielid bij ISS en Hago – maakt de overstap naar D&B The Facility Group. Na een aantal jaren van succesvolle groei versterkt Heusinkveld het operationeel management van D&B. 

Heusinkveld gaat zich als business executive richten op de strategische integrale accounts.  Met zijn ervaring brengt hij stabiliteit en tegelijkertijd de basis voor verdere groei. Heusinkveld kiest met zijn overstap voor de dynamiek en het ondernemerschap van het kleinere, maar snel groeiende D&B, die als een van de weinige spelers op de facilitaire markt alle grote dagelijkse facilitaire diensten vanuit het eigen huis kan aanbieden.

Over D&B The Facility Group
D&B The Facility Group is gevestigd in Amsterdam. Als integraal facilitair dienstverlener biedt zij, naast de inzet van facility management, alle operationele services als receptiediensten, beveiliging, schoonmaak, catering, document logistieke diensten en huismeesterdiensten. D&B The Facility Group werkt met name voor corporate kantoren en hoogwaardige multi-tenant.

Deel dit artikel

Ook interessant: