Bosheide viert 10-jarig jubileum met Open-deuren-dag

Op vrijdag 5 oktober organiseert de groothandel in professionele schoonmaak- en desinfectiemiddelen Bosheide in Heerlen de Open-deuren-dag. Ter ere van hun 10-jarig jubileum. Belangstellenden zijn tussen 11 en 18 uur welkom voor een inspirerende dag, die Bosheide in samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers verzorgt. Zo zullen i-team Global, Wecovi, Cleanfix, Katrin en Power Workware presentaties geven en hun innovaties tonen. Ook wordt de samenwerking van i-team Benelux, waarvan Bosheide deel uitmaakt, met stichting Made Bleu toegelicht.

Perry Huiskens en Eric Vankan van Bosheide zijn op 5 oktober de gastheren van de Open-deuren-dag. Zij ontvangen bezoekers en hun de vernieuwde showroom laten zien. Verder kunnen belangstellenden ‘proeven’ aan de innovaties van i-team Global: reinigingsmiddelenlijn i-protect, 4D concept (alles in een ruimte is met elkaar verbonden) en het plug-and-playconcept. Ook presentaties met de i-mop XL en XXL en demonstraties glasbewassing met de i-suit en i-glasses zullen niet ontbreken.

De schrob-zuigrobot van Cleanfix zal een parcours door het pand afleggen. Wecovi toont de innovaties van hun microvezelconcept met trolley en op het gebied van diamantpads. Katrin presenteert alles op het gebied van dispensertechnologie en Power Workware showt hun nieuwste assortiment werkkleding. Een compleet programma voor wie geïnspireerd wil worden.

Steun voor schoon drinkwater
Bosheide is sinds maart 2018 officieel lid van i-team Benelux. I-team steunt Made Bleu, een stichting die zich inzet voor schoon drinkwater voor iedereen. Een samenwerking die voortkomt uit het feit dat i-team waterbesparende producten op de markt brengt. Alle i-users (bedrijven die werken met de i-range producten) steunen zo direct mee aan dit goede doel. Tijdens de Open-deuren-dag van Bosheide informeert Thijs Stolwijk van i-team de bezoekers uitgebreid over de samenwerking met Made Bleu.

Wilt u de open-deuren-dag op 5 oktober niet missen? Meldt u zich dan aan via info@bosheide.eu