BOMA neemt reinigingsmachinespecialist Cuypers over

BOMA neemt de klanten en de voorraad van de schoonmaaktak van Cuypers over. Alle medewerkers doen de overstap naar BOMA. De wielwasactiviteiten blijven ondergebracht bij Cuypers. BOMA zal van de Cuypers-site haar vierde vestiging in België maken: het wordt de thuishaven voor haar technische en commerciële medewerkers in Limburg.

Met deze overname verruimt BOMA haar aanbod van reinigingsmachines en hogedrukreinigers in het bijzonder. Dankzij de integratie van de nieuwe medewerkers haalt BOMA bovendien ook veel technische kennis in huis en wordt het ‘dienst na verkoop’-team uitgebreid. De klanten van Cuypers kunnen blijven genieten van de gekende service op de vertrouwde locatie langs de Sint-Truidersteenweg in Hasselt. Weldra vindt uer ‘alles voor schoonmaak en hygiëne voor de schoonmaakprofessional’ . Klanten zullen er, naast reinigingsmachines, ook terecht kunnen voor ruitenwasmaterialen, ergonomische mopsystemen, ecologische reinigingsmiddelen, afvalbakken, ladders, matten en zeep- en papierdispensers voor hun toiletruimte.

Strategiekadering
‘’De overname van Cuypers kadert in onze strategie om nog meer in te zetten op reiningsmachines en de professionele schoonmaak nog meer te ‘mechaniseren’ ‘’ geeft Luc Bresseleers, CEO van de BOMA-groep, aan. ‘’De inzet van een schoonmaakmachine is een antwoord op de hoge loonlasten en verkleint de ergonomische belasting bij de gebruiker. Als de reinigingsmachine bovendien wordt gefinancierd via een flexibel all in huurcontract, vraagt dit geen extra investering en wordt de klant volledig ontzorgd.’’

Cuypers: waarom?
“We vonden bij de Cuypers-medewerkers dezelfde passie voor schoonmaak terug die wij ook kennen bij onze Bomito’s. We gaan bovendien volop investeren in de verbreding van hun kennis op het gebied van schoonmaak & hygiëne om onze Limburgse klanten nog beter te kunnen bedienen.”

Over BOMA
Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakoplossingen met veel toegevoegde waarde. BOMA stelt meer dan 200 medewerkers te werk in twaalf vestigingen in vier landen. In 2016 was BOMA een van de vier finalisten van Onderneming van het Jaar.

Over Cuypers
Als aanbieder van hogedrukreinigers, schrobmachines en veegmachines e.a. werkt Cuypers NV al bijna 40 jaar aan een uitstekende klantentevredenheid en reputatie van degelijkheid. Om de continuïteit voor klanten en medewerkers te verzekeren, heeft Cuypers doelbewust gekozen voor de integratie in Boma.