28 december 2015

BNN VARA sluit schoonmaakcontract met Dolmans

Op 23 november tekenden BNN VARA en Dolmans de overeenkomst voor het schoonmaakonderhoud van het kantorencomplex op het mediapark in Hilversum wat BNN VARA samen met VPRO en NTR bewoont. De drie partijen zijn gezamenlijk eigenaar van het complex, waarbij BNN-VARA verantwoordelijk is voor het facilitair beheer.

Een grondig aanbestedingstraject, bestaande uit een prekwalificatie- en een offertefase, ging vooraf aan de finale selectie. Op basis van de geformuleerde hoofddoelstellingen: betrouwbare, flexibele, ontzorgende dienstverlening, verlagen van TCO, duurzaamheid en tevreden pandgebruikers, is Dolmans als winnende partij gekozen. Dolmans verricht het schoonmaakonderhoud volgens een resultaatgerichte overeenkomst. Het schoonmaakonderhoud vindt zowel tijdens als buiten kantooruren plaats, waardoor er adequaat en flexibel gereageerd kan worden op onvoorziene situaties.

Ronald Boesjes, commercieel directeur van Dolmans: “Wij zijn ons ervan bewust dat het dynamische karakter van een 24/7 mediabedrijf zoals BNN-VARA, vraagt om flexibiliteit en betrouwbaarheid. Door onze ervaring bij andere opdrachtgevers op het mediapark weten wij wat er komt kijken om schoon te maken bij een mediabedrijf. Wij zijn trots op deze opdracht en gebruiken onze expertise om BNN VARA op alle mogelijke vlakken te ontzorgen”.  

Op de foto Marc Adriani (zakelijk directeur van BNN VARA (l) en Ronald Boesjes (commercieel directeur van Dolmans Facilitaire Diensten & Dolmans Facility Management

Deel dit artikel

Ook interessant: