4 november 2015

Blinck Schoon zet eindsprint 2015 in met twee opdrachten

“We zijn het laatste deel van 2015 ingegaan, maar dat betekent voor ons van Blinck niet dat we achterover gaan leunen. We gaan lekker door, breiden ons team uit en breiden opnieuw onze werkzaamheden uit”, kondigt Blinck Schoon uit Almere aan.

Op 26 oktober opende yogaschool Delight Yoga haar vestiging in Den Haag geopend. Naar volle tevredenheid van de yogaschool maken de medewerkers van Blinck al enige tijd hun drie vestigingen in Amsterdam schoon en dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van het contract met de vestiging in Den Haag aan de Scheveningseweg. Gedurende vijf Dagen per week zorgt Blinck dat de zalen, de kleedkamers, het sanitair en de algemene ruimtes er schoon en strak uitzien. Zowel Delight als Blinck geloven dat een frisse en schone omgeving helpt bij de rust en ruimte die yoga geeft.

Bij 52 Graden Noorderbreedte aan de Danzigerkade in Amsterdam start Blinck op 2 november met de reguliere, wekelijkse schoonmaak. Via mond-tot-mondreclame, een van onze klanten heeft ook zijn kantoor op de Danzigerkade, kwam het grafisch- en communicatiekantoor bij Blinck terecht. “Na een fijn gesprek en voor de klant een passende offerte gaan we bij hun aan de slag”, blikt Anton Vinck, directeur-eigenaar terug. Doen waar we goed in zijn: dit concept en deze drive van 52 grdn nrdrbrdt sluit aan bij die van Blinck en om die reden hebben partijen de samenwerking gevonden en zullen ze elkaars verwachtingen waarmaken.

Gerelateerd artikel: interview Blinck Schoon: jong schoonmaakbedrijf dat uitblinkt

Deel dit artikel

Ook interessant: