27 januari 2016

Blinck Schoon sluit 2015 met grote groei af

Voor schoonmaakbedrijf Blinck, met het hoofdkantoor in Almere, gaat 2015 als zeer succesvol de geschiedenisboeken in. De jonge facilitair dienstverlener, die in oktober 2013 werd opgericht, groeide in 2015 met maar liefst 30%  en realiseerde met een team van 96 uitblinkers een omzet van bijna € 3 miljoen.

“Het vertrouwen winnen van klanten, dat is het allerbelangrijkste”, verklaart directeur-eigenaar Anton Vinck het succes van Blinck Schoon. In een verdringingsmarkt die bovendien al jaren krimpt, zijn de gerealiseerde cijfers buitengewoon opvallend. “Kwaliteit van onze uitvoering, personeelsbeleid en relatiebeheer zijn de belangrijkste componenten van ons succes”, legt Vinck uit.

Geen prijsvechter
Dat Blinck Schoon geen prijsvechter is, legt Vinck ook uit: “We krijgen kansen en pakken kansen. Dat doen we met ons team van bijna honderd medewerkers. We zijn zeker niet de goedkoopste. Klanten betalen dus een hoger uurtarief dan dat zij bij prijsvechters zullen betalen, maar ze krijgen dan ook meer en beter werk, want ons bedrijf bestaat zuiver uit betrokken professionals.”

Bijna verdubbeling
Het Blinck Schoon-team van professionals breidde in 2015 flink uit: van 52 medewerkers in 2013 naar 95 medewerkers in 2015. “Zij worden opgeleid door Carling Opleidingen, waarmee we vorig jaar een partnership zijn aangegaan. Carling zorgt namelijk voor het opleiden en diplomeren door de RAS van al ons personeel.” Vinck over de samenwerking met Carling: “Natuurlijk staat kwaliteit op de eerste plaats, maar ook prijs en klantgerichtheid zijn voor ons heel belangrijk. We willen bediend worden zoals wij ook onze klanten bedienen. Dat is ook de aanpak van Carling Opleidingen. Zij nemen alle zorg en werk uit handen als het om opleiden gaat en zijn net zo gedreven als wijzelf.”

2016
Ook voor dit jaar heeft het team van Blinck Schoon al de eerste successen geboekt. “We zijn dan ook op zoek naar uitblinkers, zoals schoonmakers voor een project in Amsterdam.” Vinck tot slot: “We zullen ons dit jaar meer profileren als multidienstverlener, want die kansen pakken we ook. We zijn daarin al actief bij klanten door de inzet van beveiligers en receptionisten. Stuk voor stuk zijn zij ook uitblinkers.”

Over Blinck Schoon
Blinck is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedient Blinck Schoon als opdrachtgever en zorgen wij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk is gereinigd tot in de kleinste details. Een enthousiast en hecht schoonmaakteam van bijna honderd professionele schoonmakers vormen de ‘uitblinkers’: professionals in schoonmaken, glazenwassen, vloeren reinigen, afvalmanagement en overige specialistische schoonmaakdiensten.

Deel dit artikel

Ook interessant: