21 september 2015

Blinck Schoon scoort opnieuw opdracht bij DNV-KEMA

Na al lange tijd de schoonmaak te verzorgen bij DNV-KEMA in Arnhem en sinds 1 januari bij DNV-GL in Barendrecht start schoonmaakbedrijf Blinck op 1 oktober met de dagelijkse schoonmaak bij DNV-KEMA in Groningen. “Voor Blinck niet geheel op de route maar met Almere als hoofdkantoor zitten we centraal en rijden we graag een aantal kilometers naar het noorden voor deze nieuwe c.q. oude bekende als klant”, reageert Anton Vinck, directeur-eigenaar van Blinck Schoon.

Met 300 vestigingen in meer dan 100 landen is DNV wereldwijd toonaangevend leverancier van classificatie en technische inspectie, software en onafhankelijk, deskundig advies aan de sectoren scheepvaart, olie en gas en energie. Daarnaast levert DNV ook certificatiediensten aan klanten in een groot aantal sectoren en is het een van ’s werelds grootste certificatie-instellingen.

Op de vestiging in Groningen zal Blinck dagelijks de reguliere schoonmaak verzorgen: 5 dagen per week, 12 uur per dag verdeeld over 3 ervaren medewerkers met de kwaliteit en service die Blinck zo eigen is. Naast de reguliere schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair en verkeersruimtes hebben partijen ook afgesproken dat Blinck het periodieke schoonmaakwerk gaat uitvoeren. In het specifieke geval van DNV-KEMA Groningen bestaat dit uit het uitvoeren van de glasbewassing en het reinigen van de vloeren en overige specialistische reiniging.

Vinck: “In Groningen gaan we graag eenvoudig maar degelijk aan de gang. Of zoals ze het op z’n Gronings zeggen: “slicht en recht”.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: