16 juli 2015

Blinck Schoon en Carling Opleidingen partners in opleiden en kwaliteit

Per september start Blinck met het opleiden en diplomeren door de RAS van al haar personeel. Carling Opleidingen is de partij geworden die de opleidingen gaat verzorgen voor Blinck. Eerder verzorgde Carling Opleidingen voor de facilitair dienstverlener uit Almere een IBI-training (Instructie bij Introductie) bij de opstart van de schoonmaak van een groot bungalowpark in Biddinghuizen.

Anton Vink, directeur van Blinck Schoon: “Kwaliteit van onze uitvoering, personeelsbeleid en relatiebeheer zijn de belangrijkste componenten van ons succes. We zochten een partner die deze speerpunten nog verder kan versterken en net zo flexibel is en meedenkt in oplossingen. Natuurlijk staat kwaliteit op de eerste plaats, maar ook prijs en klantgerichtheid zijn voor ons heel belangrijk. Wij willen bediend worden, zoals wij ook onze klanten bedienen. Dat hebben we gevonden bij Carling Opleidingen. Zij nemen alle zorg en werk uit handen als het om opleiden gaat en zijn net zo gedreven als wijzelf. De IBI in Biddinghuizen was een mooie generale repetitie; ze zijn met glans geslaagd.”

Gerard Spoor, directeur van Carling Opleidingen: “Ik ken Anton en weet hoe hij en zijn team met klanten en personeel omgaat. Dat spreekt mij heel erg aan. De ontwikkeling van Blinck laat ook zien dat zijn werkwijze z’n vruchten afwerpt. Dat wij daar een deel vanuit gaan maken, streelt natuurlijk ons ego. We vinden zijn personeel net zo belangrijk als hijzelf en we gaan zorgen dat kwaliteit en gezondheid nog beter hand in hand gaan bij Blinck Schoon.”

De eerste drie groepen zijn inmiddels ingepland. Het opleidingstraject gaat in september van start.

Deel dit artikel

Ook interessant: