Blinck en Berendsen slaan handen ineen voor Pink Ribbon

pink-ribbon-berendsen-en-blinck-schoon-groepsfoto-voorHet is oktober en dus borstkankermaand. Landelijk zijn er diverse acties voor de bestrijding van en onderzoek naar deze ingrijpende ziekte. Blinck en Berendsen zetten zich gezamenlijk in voor Pink Ribbon, de stichting die opkomst voor borstkankerpatiënten.

Schoonmaakbedrijf Blinck stelt Flamingo Pink (roze) hand sanitizers van Berendsen gratis ter beschikking aan haar klanten. Deze maand worden de hand sanitizers uitgeleverd. Over iedere geleverde dispenser doneert Berendsen op haar beurt 5 euro aan Pink Ribbon. Lager ziekteverzuim Op deze manier steunen de klanten van Blinck niet alleen onderzoek naar borstkanker, maar zijn ze tevens voorzien van een dispenser in een frisse en moderne kleur. Niet alleen leuk ter opfleuring van het interieur, maar tevens een extra trigger voor het personeel om de hand sanitizer te gebruiken. En dát zorgt er weer voor dat het handhygiëneniveau binnen de organisatie stijgt. Een betere handhygiëne betekent minder kruisbesmetting en dit kan voor een 20% (!) reductie in ziekteverzuim betekenen*, aldus het journal of occupational and environmental medicine. Met het afnemen van een hand sanitizer sla je dus drie vliegen in één klap!

Baarn roze maken!
Uiteraard kunnen alle bedrijven in Nederland een of meer roze hand sanitizers afnemen. Om zoveel mogelijk organisaties van deze actie op de hoogte te brengen, gaat het salesteam van Berendsen op woensdag 5 oktober Baarn en omgeving veroveren met de Pink Ribbon-actie. Deze plaats is gekozen, omdat het hoofdkantoor van Pink Ribbon hier is gevestigd. Met twaalf man sterk is het doel om zoveel mogelijk bedrijven te voorzien van hand sanitizers en andere dispensers; over iedere dispenser die deze bedrijven afnemen, draagt Berendsen 5 euro af aan Pink Ribbon. We gaan er met zijn allen dus stevig tegenaan om Baarn en omgeving roze te kleuren!

Pink Ribbon en borstkanker
De missie van Pink Ribbon is een beter en langer leven voor borstkankerpatiënten. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten ten behoeve van behandeling, nazorg en lange termijneffecten van borstkanker. Wij dragen graag ons steentje bij om de stichting in staat te stellen haar doelstellingen te bereiken.

*Zie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4883643/

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...