2 oktober 2015

Blankers schoon integreert SRDzuid in haar organisatie

Per 1 oktober 2015 integreert Blankers schoon uit Weert de specialistisch reiniger SRDzuid in haar organisatie. Een stap die in lijn ligt met de strategie van het bedrijf om haar dienstenpakket te verstevigen. Het voltallige personeel gaat op in de huidige specialistenploeg van Blankers schoon.

Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon legt uit: “SRDzuid richt zich in Zuid-Nederland voornamelijk op de specialistische reiniging van gebouwen en fabrieken. SRDzuid voert haar werkzaamheden uit in de railinfra-omgeving, op hoogte en in liftschachten. Gevel- en hogedrukreiniging, industriële/foodreiniging en conservering van gevels, kozijnen en natuursteen behoren tot de specialismen van SRDzuid. De opname in het team van Blankers Schoon betekent zekerheid in continuïteit en het behoud van deze specialismen.”

Max van den Berg van SRDZuid over de integratie: “Ik heb veel vertrouwen in Blankers schoon en in de onderlinge samenwerking. Immers, vakmanschap en mensgerichtheid voeren de boventoon. En dat spreekt onze beide bedrijven en teams én onze klanten enorm aan.”

Het bijna 50-jarige Blankers schoon voert werkzaamheden in de dagelijkse schoonmaak, glasbewassing, industrie, food en gezondheidszorg uit. Met de integratie van SRDzuid realiseert Blankers schoon een uitbreiding van haar specialistische reinigingstak. “Dit past uitstekend in onze doelstelling om ons dienstenpakket als specialist te verstevigen”, onderbouwt Danklof, die sinds juni directeur-eigenaar van Blankers schoon is.

Over Blankers schoon
In 1966 richtte gebroeders Blankers hun WSC Groep op. Van oudsher richt het bedrijf zich op glasbewassing, specialistische reiniging en dagelijkse schoonmaakdiensten in de regio Limburg. Sinds augustus is de naam WCS Groep veranderd in Blankers schoon, die haar strategie richt op versteviging van het dienstenpakket en een verbreding van het regionale karakter van het bedrijf. Dankbaar werk is de pay-off van Blankers schoon: een allesomvattende belofte aan dankbare opdrachtgevers en aan dankbare schoonmakers.

Voor een nadere kennismaking met Blankers schoon wordt u uitgenodigd een kijkje te nemen op www.blankersschoon.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: