Bioscoopgroep VUE contracteert Blinck

Blinck Schoon - parapluOpnieuw is schoonmaakbedrijf Blinck bij een nieuwe klant begonnen door mond-tot-mondreclame van de buren. Op de Danzigkade in Amsterdam heeft de facilitair dienstverlener uit Almere al meer klanten waar op reguliere basis wordt schoongemaakt; sinds 1 juli is daar het Nederlandse kantoor van VUE Cinemas aan toegevoegd: drie keer per week, 325 uur per jaar, gaan de schoonmakers van Blinck aan de slag om te zorgen dat de medewerkers van VUE in een schone omgeving kunnen werken. 

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers op de markt van big screen entertainment. Vue telt in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Het is de missie van Vue om de beste keuze in content te leveren gecombineerd met de beste technologie in de beste omgeving.

Sinds zijn oprichting in 2003 in het Verenigd Koninkrijk heeft Vue zich internationaal gevestigd als exploitant en ontwikkelaar van moderne en innovatieve bioscopen. Vanaf 2012 heeft Vue International verschillende Europese bioscoopketens verworven, waaronder Apollo Cinemas, CinemaxX, Multikino en Space Cinemas  en het Nederlandse JT Bioscopen in 2015, destijds het oudste bioscoopconcern van Nederland. Verdeeld over tien landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa.

“Het is altijd fijn om te merken dat onze klanten tevreden zijn, maar het is nog prettiger als ze ons aanbevelen bij zakenrelaties en bedrijven in hun omgeving”, reageert Anton Vinck, directeur van Schoonmaakbedrijf Blinck. “Navraag bij haar buren en de uitgebreide, heldere offerte die voldeed aan haar verwachtingen deden VUE besluiten een contract voor het reguliere schoonmaak met ons aan te gaan. Uiteraard zijn we zeer blij met deze opdracht en zijn we aan de slag gaan met dezelfde energie, inzet en kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.”