4 januari 2016

Binnenkort eerste vestiging ICE Benelux in Nederland

ICE Benelux maakt bekend dat zij per 1 april 2016 officieel haar deuren opent in Rijsenhout. Pal aan de A4 vlakbij Schiphol start de Benelux-vestiging met circa 1000 m2 warehouse, Cleaning Experience Centre (ervaar het zelf..) en het service-departement met landelijke dekking. Daarmee is de eerste eigen vestiging van International Cleaning Equipment in Europa een feit!

ICE kent u mogelijk al als een van de merken van Cleaning Import & Romac, beide bedrijven werden overgenomen door Groveko waar het merk verder Nederland inrolde. ICE zal de Nederlandse markt rechtstreeks bedienen en via enkele preferred partners waaronder Groveko.

Oude bekende
Onder leiding van Cochel ter Schure – onder andere bekend van de Nilfisk-organisatie, Cleaning Import en Groveko – zal deze fabrieksvestiging zich vanaf de start met vijf specialisten zich focussen op het ICE assortiment. Naast het verkopen van A-kwaliteit schoonmaakmachines tegen een scherpe marktprijs en met maar liefst drie jaar garantie, zal de focus ook gelegd worden op ICE RENTAL. Hieronder vallen de ICE i-Synergy machines, ’s werelds eerste intelligente schoonmaakmachines met een lage cost-in-use, die alleen op huurbasis beschikbaar is. Daarnaast is rainbow service van alle gangbare merken schoonmaakmachines (met landelijke dekking) een belangrijke pijler.

Hoge verwachtingen
Van de nieuwste versie i-Synergy V2.0 wordt veel verwacht. Deze slimme machine is via WiFi of 3G verbonden met internet. Voor de gebruiker/supervisor is inzichtelijk hoe lang de machine werkt, op welke locatie deze staat (GPS) en of deze goed functioneert. Daarnaast registreert de machine welke gebruiker ermee aan het werk is en hoeveel m2 deze gebruiker heeft gereinigd. Al deze functies zijn operationeel en getest in de praktijk. Er is inzichtelijk geworden wat een schoonmaakmachine per draaiuur kost, zonder extra bijkomende kosten! Slechts één factuur per kwartaal. De eerste versie van i-Synergy V2.0 is te zien op de vakbeurs Facilitair waar ICE zich presenteert.

Innovation Award
Al eerder won ICE een innovatie-award met i-Synergy V1.0 op de China Clean Expo in 2014. ICE Benelux ding nu ook mee naar de Innovation Award ISSA/ INTERCLEAN 2016 in Amsterdam. I-Synergy V2.0 machines zijn standaard uitgerust met een Lithium-Ion batterij en een managementinformatiesysteem. Hierdoor zijn gebruikersfouten snel te analyseren en te voorkomen. De vijf belangrijke elektrische componenten worden bewaakt en bij afwijkende waarden geeft de machine een notificatie aan de gebruiker, beheerder of servicedienst. Er is al een 50 cm schrobzuigmachine vanaf € 179,00 exclusief btw, all-inclusive. Alleen nog het reinigingsmiddel toevoegen en klaar. Volgens de producent wordt er over dat stukje kosten al ‘slim nagedacht’.

Short lease
Nieuw is het zogenaamde short lease van schoonmaakmachines; het bekende concept uit de auto-industrie waar het inhuren van extra capaciteit voor een korte termijn inmiddels zeer normaal is. Bij ICE Benelux kunt u ook terecht voor invulling van schoonmaakmachines op kort lopende projecten of contracten.

Meer informatie: www.icebenelux.com

Deel dit artikel

Ook interessant: