22 februari 2016

BHS Group schoonmaakpartner Woonstichting De Key

Om het schoonmaakniveau en de hospitality-beleving van de studentenaccommodaties te verhogen, heeft De Key de BHS Group gekozen als nieuwe schoonmaakpartner. Door de jarenlange ervaring in de hotelschoonmaak, wordt de dienstverlening vakkundig op detailniveau uitgevoerd door de professionals van BHS. 

Woonstichting De Key is een woningcorporatie met ruim 37.000 verhuureenheden in Amsterdam en regio. Enkele duizenden verhuureenheden zijn voor buitenlandse studenten, studerend aan de Universiteit en/of Hogeschool van Amsterdam.

Vanaf januari verzorgt de BHS Group op drie prominente en omvangrijke De Key studentencomplex locaties, de dagelijkse schoonmaak van de openbare ruimten en de schoonmaak van studentenkamers bij mutatie.

Over BHS Group Professionals
De BHS Group Professionals, voorheen Bosman Hotel Services, is sinds de oprichting in 1971 uitgegroeid tot een prominente en gespecialiseerde schoonmaakorganisatie waarbij representativiteit, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staat. De specialisatie is gericht op de schoonmaak van hotels en hospitality gerelateerde organisaties.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: