25 augustus 2015

BHS Group schoonmaakpartner van het nieuwe Motel One

Vanaf de opening begin augustus verzorgt BHS Group de housekeeping in hotel Motel One in Amsterdam. Dit prachtig gelegen hotel van de Duitse budget-design hotelketen ligt tegenover beurs- en congrescentrum RAI. Dit eerste hotel in Nederland telt 320 luxueuze kamers. Motel One beschikt over een lounge, die 24 uur per dag open is en dient als woonkamer, bar en ontbijtcafé.

Motel One beschikt momenteel over meer dan 50 hotels en bijna 12.000 kamers. Het maakt het Duitse consortium tot een van de meest toonaangevende aanbieders in het budgetsegment. Dit jaar opende Motel One haar eerste vestigingen in Londen, Praag en Maagdenburg en afgelopen juni in Wenen en Manchester. In 2017 mikt het bedrijf op 74 hotels met circa 18.000 kamers.

De keuze voor de BHS Group voor de housekeeping is gebaseerd op de jarenlange gespecialiseerde hotelschoonmaakervaring en het professionele interne opleidingscentrum, de BHS Academy. BHS Group verzorgt bij Motel One de kamerschoonmaak en coördinatie.

Over BHS
BHS Group Professionals, voorheen Bosman Hotel Services, is sinds de oprichting in 1971 uitgegroeid tot een prominente en gespecialiseerde schoonmaakorganisatie, waarvoor representativiteit, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. BHS is specialist in de schoonmaak van hotels en hospitality gerelateerde organisaties.

BHS verzorgt haar dienstverlening in grote en kleine hotels in het 2- tot 5-sterrenegment. Tot haar opdrachtgevers horen zes 5 sterren-hotels, variërend van internationaal ketenhotel tot familiehotels. Jaarlijks worden meer dan 1.250.000 kamers vakkundig schoongemaakt, dus zo’n 3500 kamers per dag, door meer dan 700 geüniformeerde professionals. De medewerkers worden professioneel opgeleid (SVS-diploma) in de eigen BHS Academy in Nieuwland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, daarnaast heeft BHS een vestiging in Helmond.

De BHS dienstverlening varieert van het volledig ontzorgen van de afdeling housekeeping in hotels tot het detacheren van professioneel opgeleide medewerkers.

Deel dit artikel

Ook interessant: