24 april 2015

BHS Group schoonmaakpartner Papa’s Beach House

Vanaf heden verzorgt de BHS Group de dagelijkse schoonmaak in Papa’s Beach House in Hoofddorp. Hiermee wordt de dienstverlening bij de Claus Company uitgebreid. In Courtyard by Marriott verzorgt de BHS Group al diverse jaren de housekeeping.

Papa’s Beach House is een prachtige en sfeervolle horeca- en eventlocatie in het Haarlemmermeerse Bos.

De BHS Group Professionals, voorheen Bosman Hotel Services, is sinds de oprichting in 1971 uitgegroeid tot een prominente en gespecialiseerde schoonmaakorganisatie, waarbij representativiteit, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. BHS is specialist in de schoonmaak van hotels en hospitality gerelateerde organisaties.

Dat Papa’s Beach House voor BHS Group koos, is voornamelijk gebaseerd op de jarenlange en gespecialiseerde schoonmaakervaring in hotels. Ook de BHS Academy in Nieuwland, waar alle medewerkers professioneel worden opgeleid, ervoer Papa’s Beach House als bijzonder positief en onderscheidend. Onlangs startte een groep van 48 enthousiaste mensen met hun opleiding tot BHS Professional. In mei vinden de examens plaats.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: