Berendsen nodigt uit: “Wees dapper: kies roze en steun Pink Ribbon!”

Berendsen - Flamingo Pink dispenser lowresHet ziekteverzuim in je organisatie omlaag brengen. Onderzoek naar borstkanker steunen. En je toiletruimtes voorzien van een frisse, moderne en excentrieke kleur. Dit najaar sla je drie vliegen in één klap door te kiezen voor de nieuwe Flamingo Pink dispensers van Berendsen. Durft uw organisatie het aan?

“Roze op het toilet: je ziet het nog niet vaak. Met de toevoeging van onze nieuwe kleur Flamingo Pink (een felroze kleur) aan ons dispenserassortiment is dit rap aan het veranderen. Wat ons betreft, past deze opvallende kleur in nog veel méér bedrijfstoiletten”, legt Malou Jansen, business development manager van Berendsen Washrooms.

De roze uitdaging
Ziet uw organisatie zich als fris, modern en onderscheidend? Of heeft uw bedrijf simpelweg roze in haar bedrijfslogo of -kleuren? Dan daagt Berendsen u uit om dit jaar nog te kiezen voor roze dispensers in de toiletruimtes. Jansen voeg toe: “Alleen al, omdat wij tot eind 2016 over iedere verkochte dispenser in de kleur Flamingo Pink 5 euro doneren aan Pink Ribbon – de organisatie die opkomt voor borstkankerpatiënten en alle financiële steun goed kan gebruiken voor onderzoek.”

“En”, vervolgt Jansen, “omdat je de toiletruimtes er waanzinnig mee opfleurt en je bedrijf ermee uitdraagt dat het tot in de kleinste ruimtes iets unieks wil uitstralen.” Daarnaast verhogen de Berendsen-dispensers – voorzien van antibacteriële coating – de hygiëne in de toiletruimtes flink, reduceren ze schadelijke micro-organismen en hierdoor verlagen ze ook het risico op ziekteverzuim danig.

Toch te heftig?
Een sympathiek idee, maar het kan zijn dat u uw toiletruimte vol knalroze dispensers toch nét iets te heftig vindt. “Geeft niks”, aldus Jansen. “Een andere optie is om één dispenser in deze felle kleur te kiezen temidden van je huidige toiletoplossing of in combinatie met dispensers in een andere (rustigere) kleur.”

Pink Ribbon
De missie van Pink Ribbon www.pinkribbon.nl is een beter en langer leven voor borstkankerpatiënten. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten voor behandeling, nazorg en lange termijneffecten van borstkanker. Berendsen draagt graag zijn steentje bij om de stichting in staat te stellen haar doelstellingen te bereiken.

Oktober
Los van deze campagne, die in juli gestart is, lanceert Berendsen in samenwerking met Blinck Schoon in oktober – borstkankermaand – een extra campagne. Houd de website in de gaten voor deze speciale actie: www.berendsen.nl/pink-ribbon-actie

Gerelateerd artikel: Roze Berendsen-dispensers voor stichting Pink Ribbon

 

×