30 september 2015

Belinda Dekkers volgt Ron van der Meijden als directeur UL-Team op

Per 1 oktober draagt Ron van der Meijden, oprichter van vakopleider UL-Team, het stokje over aan Belinda Dekkers. Dekkers werkte voorheen onder meer bij ISS en volgt Van der Meijden op vanwege zijn pensionering.

Van der Meijden: “In 2011 hebben we UL-Team opgericht. Door mijn ervaring als examinator van verschillende RAS (vak)opleidingen, docent voor alle vak- en kaderopleidingen op het gebied van schoonmaak, VCA, DKS en VSR controleur en -inspecteur en mijn brede ervaring in het begeleiden en monitoren van collega trainers, zagen wij een kans in de markt die we hebben gegrepen. Inmiddels is UL-Team uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire opleiders. Deze groei en ontwikkeling willen we graag voortzetten. Gezien mijn aanstaande pensionering is het nu de tijd om het stokje over te dragen aan Belinda Dekkers.”

Dekkers: “De opleidingen wereld binnen facility management zijn mij niet vreemd. Ik heb een aantal jaren leiding gegeven aan de afdeling Training & Development bij ISS Facility Services en de laatste twee jaren ben ik als zelfstandige binnen de opleidingsbranche werkzaam. Ik heb een enorme passie voor het opleiden van mensen en het ontwikkelen van passende trainingen, daarnaast zit het ondernemen mij in het bloed. Daarom ben ik erg blij met de kans die ik krijg met UL-Team. Ik heb zelf reeds enkele jaren ervaring als trainer en heb tevens de afgelopen jaren meerdere management trainingen ontwikkeld in samenwerking met UL-Team. Zodoende ken ik UL-Team, haar klanten en haar medewerkers geruime tijd. Dit contact heb ik altijd als zeer plezierig en constructief ervaren. De toekomst zie ik, met UL-Team en als participant binnen Kaleidon, zeer positief tegemoet.

Het is nu aan mij om de basis die Ron heeft gelegd verder uit te bouwen en te verdiepen. Dit gaan wij onder andere doen door nauwere samenwerking met onze relaties, door behoefte in de markt te volgen en nieuwe ontwikkelingen in opleidingsbranche te integreren in onze dienstverlening. Hierdoor zijn we nog klantgerichter in staat, in te spelen op de opleidingsbehoefte van onze relaties. Ik heb heel veel zin in deze mooie uitdaging.” Belinda Dekkers zal vanaf 1 oktober 2015 als algemeen directeur van UL-Team het werk voortzetten, Van der Meijden blijft als adviseur bij UL-Team betrokken, waardoor de continuïteit van UL-Team gewaarborgd is.

Wim Dingelstad namens Kaleidon: “Wij zien de komst van Belinda als algemeen directeur van UL-Team met veel plezier tegemoet binnen Kaleidon. Binnen Kaleidon werken wij samen als partners. Partners op ieder gebied, waarbij onze klanten centraal staan. Belinda heeft eenzelfde werkwijze waardoor wij de one-shop-stop formule van Kaleidon nog beter tot uitdrukking kunnen laten komen voor onze klanten.”

UL-Team verzorgt voor ruim 40 klanten vakopleidingen www.ul-team.nl. UL-Team maakt deel uit van Kaleidon www.kaleidon.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: