2 juni 2015

Avodesch onderscheidt zich met nieuwe websiteshop

Wie op internet www.avodesch.nl intypt, ziet in één oogopslag dat hij/zij de nieuwe website van Avodesch binnenstapt. Daar vindt men zo’n 3000 producten en heel veel nuttige informatie in de vorm van productbeschrijvingen, specificaties, tips, aanbiedingen,  foto’s, filmpjes, en diverse communicatiemogelijkheden. “Je praat niet meer over twee dingen, want onze website en -shop zijn nu één.” Daarmee Avodesch zich in één klap duidelijk onderscheidt in de wereld van leveranciers van schoonmaakproducten, -materialen en –diensten, en (potentiële) relaties en klanten écht iets biedt.

De navigatiebalk – met Home, Alle producten, Branches, Merken, Informatie, Mijn account, Nieuws en Over ons – van de ‘responsive website’ van Avodesch wijst de bezoekers aan de website op eenvoudige wijze de juiste weg naar het schoonmaakproduct dat men zoekt of wil bestellen. “We hebben een jaar gewerkt aan onze nieuwe website. En we zijn trots op het resultaat”, vertelt Raymond Peters, directeur-eigenaar van Avodesch.

Klantafspraken op maat
“Met onze website kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn. Alle informatie is immers 24/7 beschikbaar. Daarnaast beogen we de rol van branche advisor op ons te nemen”, zet marketing & CRM-manager Mark in den Bosch uiteen. Daarvoor is de website ingedeeld in zeven branches of segmenten: Horeca, Schoonmaak, Glazenwasser, Kinderdagopvang, Onderwijs, Recreatie en Zorg. Wie bijvoorbeeld op de branche Glazenwasser klikt, krijgt een aantal foto’s te zien met daarop nummers, die verbonden zijn met producten als wissers, hulpmaterialen, ladders en inwassers. Kiest men vervolgens voor 1 – wissers – dan wordt men doorgezet naar een overzicht met alle Unger ErgoTec-wissers,  die bij Avodesch kunnen worden besteld, inclusief productformaat en prijs. In den Bosch: “Voor alle klanten hebben we de individuele prijsafspraken in onze website verwerkt, zodat zij hun producten, zoals een wisser, tegen de afgesproken voorwaarden kunnen bestellen.” Avodesch webshop afbeelding 4

Productfilmpjes
Op elke productoverzichtspagina staan in de linkerbalk rubriekregels met algemene productspecificaties. Op de webpagina Cradle-2-Cradle – met een galerij Tana Professional-producten – staan links bijvoorbeeld Keurmerk, PH-waarde en Soort toepassing. “Zoekt men een reinigingsmiddel met een bepaalde pH-waarde, dan kun je met dat menu de bij ons beschikbare reinigingsmiddelen tot een pH-waarde van bijvoorbeeld 6,5 selecteren.” 

Een ander voorbeeld zijn de afvalbakken. In de ruime keuze staan onder meer de ronde Iris-afvalbakken, die Vileda recent aan haar assortiment heeft toegevoegd. In den Bosch: “Door op het tekstje direct onder het plaatje te drukken, komt men bij alle specifieke productinformatie terecht, en kan men bijvoorbeeld onder het kopje Video kiezen voor een visuele presentatie van de Iris-afvalbak.”

Vraag het ons
Ondanks de duidelijke bewegwijzering en alle informatie kan het zijn dat men met een onbeantwoorde vraag zit. Daarvoor zwaait rechts de Avodesch-man voor Direct online advies. Dit is een chatmogelijkheid, waarmee men rechtstreeks met Avodesch contact heeft om snel antwoord op vragen te krijgen.

Over Avodesch
Avodesch is leverancier van een breed en diep assortiment schoonmaakproducten, -materialen en -diensten. Avodesch biedt schoonmaakbedrijven, horeca, scholen, instellingen, grootkeukens, gezondheidszorg, sport en recreatiebedrijven, bedrijfskantoren en industriële ondernemingen oplossingen aan, die gebaseerd zijn op passie, vakkennis en ruim 15 jaar ervaring. Het succes van Avodesch vertaalt zich in een grote, trouwe klantenkring, die zich grotendeels in de regio Nijmegen bevindt, maar ook in een groot gedeelte van Nederland is gevestigd. Ons brede en complete assortiment en de geboden service en deskundigheid zijn onze meerwaarde.

Meer informatie: www.avodesch.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: