19 november 2015

Dolmans Facilitaire Diensten wint aanbesteding Het Nieuwe Lyceum

Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven besteedt met ingang van 19 oktober het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing uit aan Dolmans Facilitaire Diensten. Op 21 september is tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor van Dolmans de overeenkomst getekend.

Via een aanbestedingstraject, begeleid door Seiso Facilitair Advies, ging Het Nieuwe Lyceum op zoek naar een nieuwe schoonmaakpartner, die het niveau van de schoonmaakkwaliteit en de schoonmaakbeleving naar een hoger niveau kan tillen, binnen het daarvoor beschikbare budget. Dolmans Facilitaire Diensten werd geselecteerd als de partij met de Economisch Meest Voordelige Inschrijving.

Het Nieuwe Lyceum biedt voortgezet onderwijs op bijzonder-neutrale grondslag. Dit houdt dit in dat medewerkers en leerlingen wezenlijk in elkaar geïnteresseerd zijn en daardoor bereid om verschillende ideeën met elkaar te delen waardoor ieder zijn eigen denkbeelden kan vormen. De visie van Het Nieuwe Lyceum sluit naadloos aan op de kernwaarden van Dolmans Facilitaire Diensten, namelijk Aandacht en Respect.

Op de foto (links) Ronald Boesjes (commercieel directeur van Dolmans Facilitaire Diensten & Dolmans Facility Management) en D. Frantzen (rector/bestuurder van Het Nieuwe Lyceum).

Deel dit artikel

Ook interessant: