20 november 2015

Joost Krijgsman naar Holland Papier Groep

Sinds 1 september is Joost Krijgsman in dienst van de Holland Papier Groep. Als sales director onderhoudt hij de contacten met relaties en potentiële relaties bij de snelst groeiende tissueleverancier van Nederland. Krijgsman is een bekende in de branche; hij werkte eerder bij All Care.

Holland Papier Groep is een zelfstandig en duurzaam im- en exportbedrijf van kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. In overeenstemming met de vraag in de markt wordt doelgericht en groot ingekocht. Door de voorraad, het uitgebreide assortiment tissueproducten en logistieke afhandeling van orders, kan Holland Papier Groep bestellingen binnen 24 uur bezorgen. “Het belang in de papierbranche is het leveren van continue kwaliteit, snelle leveringen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Iets waarvoor we met onze papiergroep staan”, aldus Krijgsman.

Holland Papier Groep richt zich op en ondersteunt wederverkopers en houdt daarbij rekening met branche, locatie en potentie. Zo is het mogelijk voor de dealers om private label geleverd te krijgen vanaf één volle pallet papier.

Deel dit artikel

Ook interessant: