AtriCure nieuwe partner van schoonmaakbedrijf Blinck

Blinck Schoon - paraplu“Een bewijs dat wij, van schoonmaakbedrijf Blinck, kwaliteit leveren en doen wat we zeggen is het feit dat de meeste nieuwe klanten met ons kennismaken door middel van mond-tot-mondreclame. Op deze manier hadden we ook ons eerste gesprek met AtriCure in Amsterdam”, zo kondigt schoonmaakbedrijf Blinck met trots haar nieuwe opdrachtgever AtriCure aan.

AtriCure is een wereldwijd bedrijf in boezemfibrilleeroplossingen. Haar onderzoek en strenge klinische studies hebben geleid tot innovaties in de ablatie technologie om boezemfibrilleren te behandelen met duurzame oplossingen. Het Synergy Ablation System is het eerste en enige apparaat dat de Food and Drug Administration goed keurde voor de chirurgische behandeling van persistent boezemfibrilleren en langdurige aanhoudende atriumfibrilleren bij patiënten, die gelijktijdig open hart procedures ondergaan. AtriCure is ook een pionier in de AtriClip LAA Exclusion System, het meest geplaatste linker hartoor apparaat wereldwijd.

Voor de verhuizing naar een nieuwe locatie in het gebouw De Entree in Amsterdam ging AtriCure op zoek naar het juiste bedrijf om de schoonmaak uit te voeren en kwam, via hun projectmanagementbureau DZAP, bij Blinck terecht. Na enkele prettige gesprekken en een goed financieel en operationeel voorstel koos AtriCure voor Blinck. Vanaf 22 april verzorgen uitblinkers van schoonmaakbedrijf Blinck dagelijks de schoonmaak met als aanvullende diensten het leveren van sanitaire artikelen en het regulier uitvoeren van de glazenwasserij.

De instrumenten van AtriCure vragen om kwaliteit en nauwkeurige precisie en dat is precies datgene wat Blinck biedt. Blinck is partner in cleaning solutions.