Atir organiseert kennissessie Facilitair Aanbesteden in Circulaire en Inclusieve Economie

Voor facilitair & inkoopmanagers die bij aanbestedingen meer willen sturen op MVO, organiseren Atir en HTC advies op dinsdag 18 september de kennissessie Facilitair Aanbesteden in de Circulaire en Inclusieve Economie. Hospitality & facility experts van Atir en HTC Advies geven samen met Yvette Watson invulling aan het programma. Yvette Watson is circulariteitsexpert en voorzitter van de FMN expertgroep Circulaire en Inclusieve Economie.

Inclusieve economie
De Participatiewet en Social Return on Investment zijn vaste thema’s  bij een Europese aanbesteding. Atir en HTC Advies ondersteunen haar opdrachtgevers bij de invulling hiervan. De facilitair & inkoopmanager heeft hierin een sleutelpositie. Mag je, als facilitair & inkoopmanager, van dienstverleners verwachten dat zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt selecteren en begeleiden? En wat als deze mensen in eigen dienst zijn of komen? Hoe past dit in de aanbesteding? Wat zijn de juridische kaders? Tijdens de kennissessie gaan de adviesbureaus in op deze onderwerpen.

Circulariteit
Een facilitair & inkoopmanager kan bij aanbestedingen ook de regierol pakken als het gaat om circulariteit. Waar let je, in deze functie, op als je deze rol wilt oppakken? Wat speelt er in de markt als het gaat om optimaal gebruik en hergebruik van grondstoffen? De experts delen hun kennis en ervaring op dit gebied en laten zien hoe de markt zich op dit gebied ontwikkelt.

Kennissessie
Op 18 september vindt de kennissessie plaats op het hoofdkantoor van Atir en HTC Advies in Almere van 14.30 uur tot 17.00 uur.
Voor aanmelding, klik hier.