14 augustus 2015

Asito schoonmaakkrachten helpen Ronald McDonald Huis Groningen

Medewerkers van Asito hebben alle 24 badkamers van het Ronald McDonald Huis een grote schoonmaakbeurt gegeven. Hiermee helpt de schoonmaakorganisatie met werkzaamheden die de vrijwilligers van het huis niet zelf kunnen doen. 

Jolanda Kamphuis, manager Ronald McDonald Huis Groningen: “Bij het Ronald McDonald Huis werken vele vrijwilligers die de dagelijkse schoonmaak verzorgen. Maar het periodiek onderhoud, de grote beurt, die kunnen wij niet zelf. Asito heeft ons hier erg mee geholpen. Nu kunnen we weer een jaar tegen. En tegen die tijd komt Asito weer. Die toezegging hebben we al binnen.”

Freddie van der Kamp, Asito: “De bedrijfsvisie van Asito is Asito verbindt; we zoeken altijd naar relevante verbindingen. Ik heb zelf wel eens in een Ronald McDonald Huis verbleven, dus er was ook een persoonlijke behoefte om iets te doen. En hoe kunnen we dan beter helpen door onze vakkennis in te zetten. Ieder jaar zullen we de periodieke beurt van de badkamers komen verzorgen. Zo geven we niet alleen invulling aan onze maatschappelijke rol, maar het is ook gewoon leuk om te doen.”

 

Deel dit artikel

Ook interessant: