28 juli 2015

Asito neemt weer deel schoonmaakbedrijf Breed over

Per 22 juli heeft Asito Nijmegen wederom een deel van de werkzaamheden van het schoonmaakbedrijf van Breed overgenomen. Totaal worden nu 36 schoonmaakmedewerkers van Breed gedetacheerd bij Asito. In februari werd al een groep medewerkers die de panden schoonmaken van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid gedetacheerd bij dit schoonmaakbedrijf. De 28 medewerkers die nu voor Asito gaan werken, maken gemeentelijke panden schoon in Groesbeek, Druten, Wijchen en Beuningen.

Breed en Asito zorgen gezamenlijk voor een volwaardige en duurzame werkplek voor de Breed-medewerkers. Ieder vanuit zijn eigen expertise. Breed zorgt voor de dagelijkse begeleiding. Asito zorgt voor continuïteit en zekerheid. De schoonmaakmedewerkers blijven op dezelfde locaties werkzaam.

Over Asito
Asito legt zich actief toe op samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is daarmee een Breed ideale samenwerkingspartner. Charles Vinke, Algemeen Directeur van Asito, licht toe: “Samenwerkingen als deze tekenen onze beider toekomst. Diversiteit, op allerlei manieren, onderstreept de menselijke maat die wij hanteren. Door het hele bedrijf, in het hele land en uiteraard ook binnen deze samenwerking.”

Over Breed
De Schoonmaaktak is het laatste leerwerkbedrijf van Breed dat wordt omgebouwd naar een groepsdetachering. Dat zal in de eerste helft van 2015 in fasen gebeuren. Hierdoor kan Breed zich volledig richten op de bemiddeling en begeleiding van de medewerkers. Zo krijgen de klanten een professionelere en meer gespecialiseerde dienstverlening

Deel dit artikel

Ook interessant: